Hurdalgarasjen logo

HURDALGARASJEN

Hurdalgarasjen er en av markedets beste elementgarasjer. Vår fleksibilitet er stor slik at vi kan tilpasse bygget til de fleste tomter. I Hurdal er det opparbeidet lang erfaring med produksjon av garasjer i elementer. Det startet allerede tidlig på 60-tallet, med Ruud kassefabrikk. Frem til i dag er det levert mange tusen garasjer fra Hurdal, under forskjellige navn. I 1990 ble salg og produksjon overtatt av Hurdalgarasjen AS, en bedrift som viderefører tradisjonen med element-produksjon av garasjer og mindre bygg i tre.

BYGGESYSTEM

byggesystem

Hurdalgarasjen er lett å montere. Monteringstegningene og beskrivelsen som følger leveransen, gir en sikker montering. Ytterveggene blir produsert i elementer. Bredden er bestemt ut fra våre standard takstoler. Modulene som garasjen er bygd opp av, gir mulighet til stor fleksibilitet for å dekke den enkelte kundes behov.

Trykkimpregnert bunnsvill legges på avrettet murkrone. De ferdige veggelementene reises og spikres sammen. Ytterveggene låses med toppsvillen. Deretter monteres takstoler og taktekke. Gavltakstolene leverer vi ferdig med liggende utvendig kledning.

KRAV TIL GRUNNARBEIDET

Grunnforholdene er forskjellig og fundamenteringen bør løses ved å støpe en hel platting og en ringmur. Om nødvendig dreneres for å redusere telehiv og unngå at grunnen avgir fuktighet til garasjerommet. Ved normal god byggegrunn kan et 30-40 cm. kultlag av grus eller singel være tilstrekkelig. Tegning av fundament vil bli sendt ved bestilling.

BYGGESØKNADEN

-tar vi oss gjerne av. Vi står til tjeneste enten det gjelder kostnadsoverslag, uttegning av situasjonsplaner og spesielle garasjeløsninger, eller utfylling av nødvendige søknadsskjemaer.

KONTAKT OSS

Hurdalgarasjen
Høversjøvegen 51
2090 Hurdal

Telefon: 63 98 79 53

Epost: post@hurdalgarasjen.no